fbpx

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα πρέπει να θεωρηθεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, με την ισπανική ομάδα να επιβεβαιώνει κι εκείνη με τη σειρά της το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Ο Ισπανός είχε τονίσει πως δεν θα συνεχίσει στους Καταλανούς, κάτι που ανέφερε και μετά τον τρίτο τελικό κόντρα στη Ρεάλ, όπου είπε: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ο κόσμος και ο σύλλογος το γνωρίζουν. Έχουμε πάρει την απόφαση έτσι και δεν πρόκειται να επιστρέψουμε σε αυτό».

Την είδηση επιβεβαίωσε για πρώτη φορά και η πλευρά της ομάδα από επίσημα χείλη, με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, να αναφέρει στο «Catalunya Ràdio»:

«Ο Μίροτιτς είναι φανταστικός και σπουδαίος παίκτης, μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και είναι σπουδαίος άνθρωπος, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που είναι και για να υπογράψουμε παίκτες πρέπει να συμμορφωθούμε με το σχέδιο βιωσιμότητας που παρουσιάζουμε στη Liga Endesa. Απαιτεί μείωση στα τμήματα, ο Ναβάρο θα το εξηγήσει τις επόμενες μέρες».

Το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου» του Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό άσο να είναι μία «ανάσα» από την Αρμάνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ