fbpx

Ομπράντοβιτς: «Εκλιπαρώ τους φιλάθλους να σταματήσει το μίσος»

Ομπράντοβιτς: «Εκλιπαρώ τους φιλάθλους να σταματήσει το μίσος»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε ανοιχτά και έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους τόσο της Παρτιζάν όσο και του Ερυθρού Αστέρα να περιορίσουν το μίσος τους.

Ο Σέρβος τεχνικός, θέλησε να θυμίσει στους φιλάθλους πως το μπάσκετ είναι χαρά και γιορτή και όχι μια κατάσταση πολέμου. Μάλιστα παρακάλεσε τους οπαδούς της ομάδας του να μην δημιουργήσουν την παραμικρή ένταση.

Αναλυτικά:

«Πριν από 10 μέρες έβλεπα τον αγώνα στο ΝΒΑ, του Νίκολα Γιόκιτς γιατί όλοι τον αγαπάμε. Απόλαυσα αυτό το ματς και μετά βρήκα ένα κανάλι όπου ήταν τα παιχνίδια του 1987. Τελικοί Ερυθρός Αστέρας Παρτιζάν. Ένας αγώνας στη Χάλα Σπορτίβα και ένας αγώνα στην Χάλα Πιονίρ.

Ήμουν παίκτης τότε και στα δύο ματς υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Ήταν και στα δύο ματς μισοί – μισοί και τραγουδούσαν “ο τίτλος για το Βελιγράδι. Μαζί. Με εξαιρετική συμπεριφορά και αναρωτιέμαι, τι στο καλό απογίναμε; Τι έγινε τώρα το 2023 και έχουμε τέτοιες συμπεριφορές; Τι συνέβη;

Υπάρχουν κάποιοι ειδικοί να μας εξηγήσουν πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Που πηγαίνουμε ως κοινωνία! Σήμερα έβλεπα ένα παιδί στο δρόμο με τους γονείς του και έδειχνε το μεσαίο δάχτυλο στο πούλμαν μας και έφτυνε. Η μητέρα του γελούσε. Θα ήθελα πάρα πολύ να μην υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις σε καμία στιγμή στο γήπεδο μας.

Εκλιπαρώ τους οπαδούς μας να δείξουν καλή συμπεριφορά και να παίξουμε μπάσκετ. Οι παίκτες της Παρτιζάν και του Αστέρα το αξίζουν. Τους εκλιπαρώ»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ