fbpx

Έξουμ: Τον θέλουν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Ποια είναι η προτεραιότητά του

Έξουμ: Τον θέλουν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Ποια είναι η προτεραιότητά του

Το όνομα του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, την ίδια στιγμή που η Παρτίζαν επιδιώκει να τον κρατήσει στο ρόστερ της τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. 

Με τις επιδόσεις του στη φετινή Ευρωλίγκα, ο Ντάντε Έξουμ αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και ταυτόχρονα πολυδιάστατους περιφερειακούς της Ευρώπης, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να σβήσει μέσα του η φλόγα για το ΝΒΑ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του apexsports.gr από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Αυστραλός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να επιστρέψει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα, οποιαδήποτε πρόταση από την Ευρώπη. 

Προσπάθησε και πέρσι

Το ίδιο ακριβώς έπραξε και πέρσι, μετά από έξι μήνες στην Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν ο πρώτος του επαγγελματικός σταθμός εκτός Αμερικής. Η διαφορά ωστόσο είναι η εξής. Αφενός η εικόνα του με τη φανέλα των “μπλαουγκράνα” δεν ήταν η ίδια σε σχέση με τη φετινή, αφετέρου οι μόλις λίγοι μήνες παρουσίας στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο δεν ήταν αρκετοί για να πειστούν οι άνθρωποι του ΝΒΑ πως είχε αφήσει οριστικά πίσω του τη “μαύρη” περίοδο, κατά την οποία χτυπήθηκε από αλλεπάλληλους τραυματισμούς. 

Έπειτα όμως από σχεδόν δύο σεζόν στην Ευρώπη, ο 27χρονος, που είχε επιλεγεί στο νούμερο 5 του ντραφτ του 2014 από τους Γιούτα Τζαζ, έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως τώρα τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά. Το θετικό πάντως για όσες ευρωπαϊκές ομάδες τον… λιγουρεύονται είναι πως ναι μεν επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όμως δεν είναι διατεθειμένος να το πράξει άνευ όρων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Έξουμ έχει ενημερώσει τον ατζέντη του, Μπράντον Ρόζενταλ πως δε θα συζητήσει προσφορές για το μίνιμουμ συμβόλαιο, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις συνοδεύεται από έναν συμπληρωματικό ρόλο στο… βάθος του πάγκου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ