fbpx

Ολυμπιακός: Το σημαντικότερο “αγκάθι” με Σλούκα

Ολυμπιακός: Το σημαντικότερο “αγκάθι” με Σλούκα

Το παράπονο που εξέφρασε δημόσια ο Κώστας Σλούκας μετά το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Φενέρ αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του ήταν αρκετό για να μετατρέψει αυτόματα το θέμα του νέου του συμβολαίου σε… χολιγουντιανή σαπουνόπερα.

Στις σχεδόν 50 ημέρες που έχουν μεσολαβήσει από τότε, έχουν γραφτεί κι αναλυθεί σχεδόν τα πάντα: ο ρόλος του ως ηγέτης του Ολυμπιακού σε συνάρτηση με τον χρόνο συμμετοχής του και τις σχέσεις του με τον Μπαρτζώκα, το ποσό που φέρεται να επιθυμεί ετησίως για να ανανεώσει, οι ομάδες που καραδοκούν για να τον κάνουν δικό τους, το 20 μηνών παιδί του, που περιορίζει τις πιθανότητες μετακίνησης σε χώρες της… άγονης γραμμής και πολλά ακόμα.

Υπάρχει ωστόσο και κάτι ακόμα, το οποίο αποτελεί μέχρι τώρα το μεγαλύτερο θέμα τριβής ανάμεσα στον διεθνή γκαρντ και τους “ερυθρόλευκους”. Αυτό δεν είναι άλλο από την διάρκεια του νέου του συμβολαίου.

Ανυποχώρητοι και οι δύο

Επ’ αυτού, απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του apexsports.gr αναφέρουν τα εξής: η πρώτη επίσημη επαφή ανάμεσα στην διοίκηση και τον εκπρόσωπο του παίκτη, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από σχεδόν τρεις μήνες, δεν “πάγωσε” λόγω των χρημάτων που μπήκαν στο τραπέζι, αλλά κυρίως λόγω του χρονικού ορίζοντα. 

Ο Ολυμπιακός πρότεινε κλειστό διετές, η πλευρά Σλούκα αντιπρότεινε κλειστό τριετές, ουδείς είχε εκείνη τη στιγμή την πρόθεση να κάνει την παραμικρή… έκπτωση σε σχέση με την αρχική του θέση κι έτσι λοιπόν το ραντεβού ολοκληρώθηκε στη λογική “συμφωνούμε… πως διαφωνούμε και θα τα ξαναπούμε με το που πέσει η αυλαία της σεζόν”.

Άμεσα το νέο ραντεβού

Το αν είναι διατεθειμένες οι δύο πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της διάρκειας του νέου συμβολαίου θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμεί να έχει σαφή εικόνα σχετικά με τις ανανεώσεις το ταχύτερο δυνατό. Κατά συνέπεια, οι συναντήσεις με τον εκπρόσωπο του Σλούκα (αλλά και με εκείνον του Παπανικολάου) αναμένεται να πραγματοποιηθούν το αργότερο μέχρι το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ