fbpx

«Μυθική πρόταση ανανέωσης σε Βεζένκοφ και Σλούκα ο Ολυμπιακός» (pic)

«Μυθική πρόταση ανανέωσης σε Βεζένκοφ και Σλούκα ο Ολυμπιακός» (pic)

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να έχει ήδη προχωρήσει σε πρότασεις για νέα συμβόλαια στους Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν να κρατήσουν αναλλοίωτο τον “κορμό” της ομάδας και έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις ανανέωσης στους δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα, και πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Κώστα Σλούκα έχει προταθεί νέο συμβόλαιο ύψους 1.8 εκατ. για τρία χρόνια ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ έχει στα χέρια του πρόταση για 4 χρόνια με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον MVP της Ευρωλίγκας τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και το 2025.

Ωστόσο το έντονο ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς (υπάρχει σχετικός όρος opt out στο συμβόλαιο μόνο για το ΝΒΑ), δεν αποκλείεται να οδηγήσει (ή να έχει οδηγήσει;) τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο σε νέα προσφορά προς τον παίκτη, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής του Βεζένκοφ στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ