fbpx

Φράνκε: «Χρονιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Φράνκε: «Χρονιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ο Γιανίκ Φράνκε κατά την αναχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη σεζόν που τελείωσε.

Στο δρόμο που… άνοιξε τη Δευτέρα (12/6) για τον ΠΑΟΚ ο Τζέιλεν Ράιλι βάδισε σήμερα, αναχωρώντας από τη Θεσσαλονίκη για την πατρίδα του, ο Γιανίκ Φράνκε. Ο Ολλανδός γκαρντ, μετά τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον «Δικέφαλο», ο οποίος άφησε το ελληνικό έδαφος για τις ΗΠΑ δύο μέρες νωρίτερα, μπήκε σε διαδικασία ταξιδιού, καταγράφοντας την έντονη ανάμνηση που του μένει από τη θητεία του, τη φετινή σεζόν, στους «ασπρόμαυρους».

«Τι χρονιά!! Από αυτές που δε θα ξεχάσω ποτέ. Δεύτερο σπίτι μου η Ελλάδα», ανήρτησε ο Φράνκε, σε προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν απογειωθεί από τη βάση του ΠΑΟΚ.

Αύριο είναι προγραμματισμένο να αφήσουν τη Θεσσαλονίκη οι Τζέιλεν Χαντς, Τάιλερ Πόλεϊ, Τζόρνταν Σάιμπερτ, ενώ το ίδιο θα συμβεί, την προσεχή Τρίτη (20/6), με τον Νέιτ Ρένφρο.

Οι ξένοι του «Δικεφάλου», πλην του Τζέιλεν Ράιλι, του στρατευμένου Νίκου Τσιακμά, αλλά και του τραυματία, Χρήστου Σαλούστρου, ήταν παρόντες, με τους υπόλοιπους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους διοικούντες, στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε η ΚΑΕ για το αγωνιστικό τμήμα. Συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης (13/6), σε χώρο εστίασης που έχει χορηγική συνεργασία με την εταιρεία.

Στη σύντομη ομιλία του προς όλους, με φανερή συγκίνηση, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», Θανάσης Χατζόπουλος, ενημέρωσε για την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον Φώτη Τακιανό και ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΠΑΟΚ «για την προσπάθεια που έκαναν από την αρχή ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, απέδωσε σε όλους τα εύσημα για την επιστροφή στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και υπενθύμισε ότι ο ίδιος πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητες του συνόλου.

Ζήτησε από όλους, είτε συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ, είτε συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, να παίζουν πάντα με την καρδιά τους και να μάχονται ως το τέλος», όπως τονίστηκε από την ΚΑΕ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ