fbpx

Γερμανία: «Πάνοπλη» στο Μουντομπάσκετ 2023

Γερμανία: «Πάνοπλη» στο Μουντομπάσκετ 2023

Από 18 παίκτες αποτελείται η επιλογή της Γερμανίας, με τους οποίους η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ 2023.

Στις 31 Ιουλίου, στη Βόννη, αρχίζει η προετοιμασία της εθνικής Γερμανίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 που αρχίζει στις 25 Αυγούστου, από την Οκινάουα για τα «πάντσερ».

Ανάμεσα στους 18 που έλαβαν πρόσκληση βρίσκονται οι δώδεκα που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2022 σε Κολωνία και Βερολίνο. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Ντάβιντ Κρέμερ (Μπράουνσβαϊγκ) και Λεόν Κράμερ (Τέλεκομ Μπάσκετς Βόννης), καθώς και οι Ιζαάκ Μπόνγκα (Μπάγερν Μονάχου), Όσκαρ Ντα Σίλβα (Μπαρτσελόνα), Μαξιμίλιαν Κλέμπερ (Ντάλας Μάβερικς) και Μόριτς Βάγκνερ (Ορλάντο Μάτζικ).

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής Γερμανίας από τον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι οι εξής: Ιζαάκ Μπόνγκα, Όσκαρ Ντα Σίλβα, Νιλς Γκίφαϊ, Γιούστους Χόλατς, Μαξ Κλέμπερ, Ντάβιντ Κρέμερ, Λεον Κράτσερ, Μαοντό Λο, Αντρέας Ομπστ, Ντένις Σρέντερ, Κρίστιαν Ζένγκφελντερ, Ντάνιελ Τάις, Γιόχαν Τίμαν, Γιόχαν Φόιγκτμαν, Φραντς Βάγκνερ, Μόριτς Βάγκνερ, Νικ Βάιλερ-Μπαμπ και Γιόνας Βόλφαρτ-Μπότερμαν.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει επί Ιαπωνικού εδάφους τις Φινλανδία, Αυστραλία και Ιαπωνία και θα αγωνιστεί σε πρώτη φάση στην Οκινάουα, στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ