fbpx

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Γκριγκόνις (vid)

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Γκριγκόνις (vid)

Ο Μάριους Γκριγκόνις στην προσπάθειά του να παρεμποδίσει μια επαναφορά του Ολυμπιακού έπεσε στο παρκέ και έδειχνε να πονάει.

Απρόοπτο και στον Παναθηναϊκό! Πρωταγωνιστής ο Μάριους Γκριγκόνις που ενώ ήθελε να παρεμποδίσει μια επαναφορά του Ολυμπιακού συγκρούστηκε με τον Γουόκαπ και έπεσε στο παρκέ.

Ο Λιθουανός έπιασε το γόνατό του με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να μπαίνουν στο παρκέ για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά μεταφέρθηκε στον πάγκο δείχνοντας να πονάει με τον Χρήστο Σερέλη να έχει ακόμα ένα πρόβλημα στο θέμα των γκαρντ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΣΦΠ – ΠΑΟ | Ο τραυματισμός του Γκριγκόνις, κανένα φάουλ η απόφαση των διαιτητών”,”description”:”Ο τραυματισμός του Γκριγκόνις, κανένα φάουλ η απόφαση των διαιτητών”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNi8xMS8xOS8zOV81M182NDg2MjMwOTVmYjYwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M5S”,”uploadDate”:”2023-06-11T19:41:12.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cta2nezhtgj5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ