fbpx

Βεζένκοφ: Παρουσιάζει βελτίωση, συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες

Βεζένκοφ: Παρουσιάζει βελτίωση, συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες

Αν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μείνει έξω από τον αυριανό τρίτο τελικό της Basket League, τότε θα έχει συμβεί το απολύτως φυσιολογικό. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν καν συμπληρωθεί 48 ώρες από τον τραυματισμό του στο ΟΑΚΑ, με τους γιατρούς παράλληλα να ξεκαθαρίζουν πως ένα οστικό οίδημα (κάτι σαν πρήξιμο πάνω στο κόκκαλο, δηλαδή, για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται) θέλει πάντοτε ιδιαίτερη προσοχή.

Η λογική λοιπόν λέει “όχι”, ωστόσο μην εκπλαγείτε αν ο χαρισματικός ελληνοβούλγαρος φόργουορντ καταφέρει να διαψεύσει τις εκτιμήσεις. Μπορεί να μην συμμετείχε στην μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου, όμως αυτό συνέβη ουσιαστικά βάσει του εντατικού προγράμματος αποθεραπείας, το οποίο ξεκίνησε λίγες ώρες μετά την άτυχη στιγμή στη φάση με τον Μποχωρίδη κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού. Πως εξελίσσονται μέχρι τώρα τα πράγματα; Με βάση ασφαλείς πληροφορίες του apexsports.gr, κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Ο Βεζένκοφ ξεκαθάρισε μάλιστα πως δεν σκοπεύει να μείνει εκτός αγώνα μονάχα για προληπτικούς λόγους και θα συνεχίσει ουσιαστικά μέχρι την τελευταία στιγμή τον αγώνα δρόμου που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, δηλαδή οι γιατροί. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ