fbpx

«Στην Ελλάδα θα έχει… βεγγαλικά και πυρσούς για τον Αταμάν – Δεν πρέπει να συμπεριφέρεται όπως στην Τουρκία» (vid)

«Στην Ελλάδα θα έχει… βεγγαλικά και πυρσούς για τον Αταμάν – Δεν πρέπει να συμπεριφέρεται όπως στην Τουρκία» (vid)

Ο Σερτάτς Κομσούογλου, παράγοντας της Φενέρμπαχτσε εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τον Εργκίν Αταμάν, αμέσως μετά τη νίκη της Αναντολού Εφές και την πρόκρισή της, στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η συμπεριφορά που είχε ο Τούρκος τεχνικός στη σειρά των ημιτελικών δε θα μπορούσε να γίνει ανεκτή στην Ελλάδα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Επικό σόου Αταμάν | Αποθέωση, ξέσπασμα και επεισόδια!”,”description”:”Επικό σόου Αταμάν | Αποθέωση, ξέσπασμα και επεισόδια!”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNi8wOS8xOS8xNV8zOV82NDgzN2E1Yjc0OTQzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M12S”,”uploadDate”:”2023-06-09T19:15:14.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-ct8cxj7o5p0h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Οι δηλώσεις του Κομσούογλου για Αταμάν:

«Δεν γίνεται να χειρονομεί με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς. Έκανε τον έκπληκτο με αυτά που γίνονταν. Οι κατάρες και οι βρισιές των ανθρώπων του που βρίσκονταν εδώ, δεν ήταν αρκετές για να τον σώσουν. Θα πω και κάτι τελευταίο.

Αφιερώνει τέσσερις παραγράφους στη Φενέρμπαχτσε σε κάθε συνέντευξή του, ακόμη κι όταν κερδίζει τη EuroLeague. Τώρα όμως φεύγει. Θα του δώσω μία συμβουλή, να καθίσει και να κάνει την αυτοκριτική του διότι πλέον αυτή η συμπεριφορά δεν θα του δίνει μπόνους. Η Ελλάδα δεν είναι σαν την Τουρκία, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ