fbpx

Τελειώνει ο Ντούμπλιεβιτς

Τελειώνει ο Ντούμπλιεβιτς

Ο πιο παλιός παίκτης της Βαλένθια αρνήθηκε την πρόταση με μειωμένες αποδοχές και δύσκολα θα συνεχίσει στις «νυχτερίδες»

Είναι το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών για την Βαλένθια! Ο Σαμ Βαν Ρόσομ μετά από 10 χρόνια θητείας αποτελεί παρελθόν, όπως και ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, τον οποίο οι «νυχτερίδες» αποφάσισαν να «κόψουν» έστω κι αν είχε άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Το πιο παλιό στέλεχος τους, ο αθλητικός διευθυντής Τσέτσου Μουλέρο επίσης πέρασε την πόρτα της εξόδου, αλλά το όνομα που αναμένεται ναπροκαλέσει το μεγαλύτερο θόρυβο είναι αυτό του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012 από την Μπούντουσνοστ απέρριψε την αρχικά πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς βάσει αυτής οιαποδοχές του θα μειώνονταν κατά 40%! Ο Ντούμπλιεβιτς δεν είδε με καλό μάτι το «ψαλίδι» που του προτάθηκε και στην παρούσα φάση η παρουσία του στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, κρίνεται κάτι περισσότερο από αμφίβολη.

Αν δε, μιλούσαμε για κάποιον άλλον παίκτη, τότε ήδη θα είχαν δημοσιευθεί οι σχετικές ευχαριστήριες ανακοινώσεις (όπως έγινε με τον Φαν Ρόσομ και τον Ντιμιτρίεβιτς), αλλά ο 32χρονος σέντερ αποτελεί το αγαπημένο παιδί τόσο του κοινού της Βαλένθια, όσο και του ιδιοκτήτη της Χουάν Ροτς. Γι’ αυτό το λόγο θα γίνει μια δεύτερη προσπάθεια προσέγγισης, αν και πάλι θεωρείται δεδομένο πως η προσφοράπου θα του γίνει, θα περιλαμβάνει μείωση των αποδοχών του.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ποσοστό της μείωσης και από την διάθεση συμβιβασμού του παίκτη, οοποίος στα 11 χρόνια της θητείας του, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας του 2017, το Eurocup του 2014 και του 2019 και το Ισπανικό σούπερ-καπ του 2017.

Για πρώτη φορά, πάντως, από το 2012 η αποχώρηση του συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από την παραμονή

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ