fbpx

Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά…» (vid)

Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά…» (vid)

Στις λεπτομέρειες που έκριναν το δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Basket League υπέρ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το ματς:

«Δυστυχώς χάσαμε τον Βεζένκοφ και τον Γουόκαπ μέσα στο παιχνίδι. Ήταν και ο Σλούκας εκτός, οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με κλειστό ροτέισον και χωρίς δημιουργικό γκαρντ. Είχαμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε αλλά κάναμε λάθη και δώσαμε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να νικήσει.

Επιμένω, το παιχνίδι το ελέγχαμε, αλλά κάναμε λάθος επιλογές στο τέλος και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε. Ο Βεζένκοφ έχει πάει ήδη να κάνει μαγνητική. Δεν ξέρω τι έχει, θα φανεί».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθος επιλογές στο τέλος και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε»”,”description”:”Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην ΕΡΤ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNi8wOC8yMC8zOF8xNV82NDgyM2MzN2RkYzFjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT55S”,”uploadDate”:”2023-06-08T20:39:18.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-ct7js7pus5k1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ