fbpx

Το «κλειδί» για Γκος 

Το «κλειδί» για Γκος 

Η πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε άδοξα, με την αποχώρηση της ομάδας από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η πρώτη απόπειρα επιστροφής του το καλοκαίρι του 2021 μετά την θητεία του στην Λοκομοτίβ Κουμπάν επίσης δεν είχε αίσιο τέλος. Πλέον, όμως, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές ώστε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να έχει μια επιτυχημένη παρουσία με την ομάδα του Πειραιά. 

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ της Ρεάλ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και βάσει των πληροφοριών του apexsports.gr, οι πιθανότητες παραμονής του στην Μαδρίτη είναι ελάχιστες. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Φακούντο Καμπάτσο, έχουν από πίσω τον πολύπειρο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και μολονότι ο Γκος θα μπορούσε να ταιριάξει στην περιφέρεια τους ως αναπληρωματικός, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα. Κι αυτό διότι θα ήθελε να έχει σημαντικότερο ρόλο και να μην περιορίζεται ανάμεσα στα 15-17 λεπτά μέσης συμμετοχής, όπως συμβαίνει φέτος στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης. 

Τριάδα-φωτιά

Αυτόν τον ρόλο, μπορεί να του τον προσφέρει ο Ολυμπιακός, δίπλα στον Τόμας Ουόκαπ και τον Κώστα Σλούκα. Ο πρώτος ως γνωστόν έχει επεκτείνει το συμβόλαιο του ως το 2028 και ο δεύτερος αναμένεται να υπογράψει εκ νέου, όταν ολοκληρωθούν οι τελικοί της Α1, έστω κι αν μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο ουσιαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ο Γκος μπορεί να χρησιμοποιείται και στις δύο θέσεις των γκαρντ και «κολλάει» πολύ καλά τόσο με τον Ουόκαπ, όσο και με τον Σλούκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει σε εκτίμηση και τον είχε στην κορυφή της λίστας του το καλοκαίρι του 2021, όταν εν τέλει αποκτήθηκε ο Ουόκαπ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του apexsports.gr, ο Σέρβος ατζέντης του έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει υπάρξει προχωρημένη συζήτηση, ώστε να τεθούν στο τραπέζι συγκεκριμένα νούμερα. Όταν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Α1, τότε θα ξεκινήσουν ο διαπραγματεύσεις μαζί του. Από την ομάδα του 2019 στην οποία αγωνίστηκε ο Γκος, έχουν μείνει ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σάσα Βεζένκοφ, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ