fbpx

Απάντηση της Αδριατικής Λίγκας σε Ερυθρό Αστέρα: «Εξεπλάγην από τη στάση του»

Απάντηση της Αδριατικής Λίγκας σε Ερυθρό Αστέρα: «Εξεπλάγην από τη στάση του»

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση, πήρε θέση άμεσα ο διευθυντής της Aba League και πρώην διαιτητής, Μίλια Βοΐνοβιτς και ξεκαθάρισε πως αν και εξεπλάγην με τη στάση του Αστέρα, λόγω του ότι ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα, θεωρεί πως θα βρεθεί λύση.

«Δυστυχώς όπως όλοι ξέρουμε, δεν αντιμετωπίζουμε πρώτη φορά πρόβλημα με τα εγχώρια πρωταθλήματα. Το τελευταίο παράδειγμα είναι η Τσεντεβίτα/Ολίμπια που θα παίξει δύο παιχνίδια στα σλοβενικά πλέι οφς ενδιάμεσα με τη σειρά με την Παρτίζαν. Οι ομάδες της Κροατίας παίζουν παράλληλα με την Αba League όλη τη σεζόν, κάτι που μας φέρνει διαρκώς προκλήσεις για την εύρεση ημερομηνιών. Παρόλα αυτά καταφέραμε να λύσουμε όλα τα θέματα χάρη στην επικοινωνία μεταξύ μας», δήλωσε στο Mozzart Sport και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν απόφαση της σερβικής λίγκας η οποία δεν κοινοποιήθηκε σε μένα. Το έμαθα από τα Media. Παρόλα αυτά, αν τα παιχνίδια των πλέι οφς συμπίπτουν, θα λειτουργήσω ως διαμεσολαβητής για να βρω την καλύτερη δυνατή λύση και να προστατεύσω την ακεραιότητα και των δύο διοργανώσεων. Δεν υπάρχει χώρος για μονόπλευρες αποφάσεις.

Όλο αυτό τον καιρό ήμασταν σε επικοινωνία με τον Ερυθρό Αστέρα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι εξεπλάγην από τη στάση και το ύψος του Ερυθρού Αστέρα. Σεβόμενος όμως τη θέση τους, παρουσίασα και εξήγησα όλους τους παράγοντες για τη λήψη των αποφάσεων που αφορούν στο καλεντάρι.

Σε κάθε περίπτωση και παρά τη στάση του Ερυθρού Αστέρα, ελπίζω πως θα βρεθεί η κατάλληλη λύση για να κριθεί ο τίτλος της Aba League μέσα στο παρκέ»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ