fbpx

Τακιανός: «Πήραμε κακές αποφάσεις στο φινάλε» (vid)

Τακιανός: «Πήραμε κακές αποφάσεις στο φινάλε» (vid)

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το Περιστέρι, στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Φ. Τακιανός: «Η συγκέντρωση και η καλή απόδοση μας σήμερα διήρκεσε 35 λεπτά»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της ομάδας του στον πρώτο μικρό τελικό απο το Περιστέρι”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNi8wMy8xOC80NV81Nl82NDdiOGE2NGQyZGFmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M28S”,”uploadDate”:”2023-06-03T18:47:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-ct38hcuindxd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ:

«Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να μπούμε στο ρυθμό, αν και αργήσαμε. Δεν λειτουργούσε η αμυντική μας τακτική και γι’ αυτό δεν είχαμε ρυθμό.

Όταν μπορέσαμε και βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνά μας καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα. Στα τελευταία 4,5 λεπτά του παιχνιδιού πήραμε κακές αποφάσεις και δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε, ίσως λόγω κόπωσης και απειρίας.

Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Η ποιότητα των αντιπάλων μας μεγαλώνει και γι’ αυτό πρέπει να αυξήσουμε τα διαστήματα συγκέντρωσης της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ