fbpx

Μπίλαν: «Έχουμε αποδείξει την αξία μας» (vid)

Μπίλαν: «Έχουμε αποδείξει την αξία μας» (vid)

Για ένα ακόμα παιχνίδι o Μίρο Μπίλαν ήταν εξαιρετικός και οδήγησε το Περιστέρι στην νίκη επί του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να προχωρά σε δηλώσεις, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μ. Μπίλαν: «Αδειάσαμε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ»”,”description”:”Οι δηλώσεις του σέντερ του Περιστερίου μετά την νίκη στον πρώτο μικρό τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNi8wMy8xOC80MF81M182NDdiODkzNTk4MDg3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M11S”,”uploadDate”:”2023-06-03T18:43:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-ct38emgbms3d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και εμείς κουρασμένοι από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Η καλύτερη του πρωταθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Κάναμε το 1-0 και τώρα στόχος μας είναι να πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε και εκεί. Δεν θα είναι εύκολο. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι έχουμε κερδίσει τρεις φορές μέσα στη σεζόν τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέταρτη φορά συνεχόμενη.

Έκανα ένα καλό παιχνίδι και ένα ακόμα double double. Χρειάζεσαι και τύχη γι αυτό, αλλά νομίζω ότι είμαι ο πρώτος στο πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ