fbpx

Γιούλ: «Δείξαμε και με την Παρτιζάν πως η Ρεάλ μεγαλώνει όταν…»

Γιούλ: «Δείξαμε και με την Παρτιζάν πως η Ρεάλ μεγαλώνει όταν…»

Για τον σκληρό χαρακτήρα που δείχνει η Ρεάλ στα δύσκολα μίλησε ο Σέρχιο Γιούλ πριν την έναρξη του Final-4 της Euroleague.

«Δεν υπάρχουν αμφιβολίες μέσα στα αποδυτήρια. Εκπροσωπούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε και να είμαστε στην κορυφή και στις δύο διοργανώσεις. Η σειρά με την Παρτίζαν ήταν πολύ σκληρή, αλλά από κάποιο σημείο αλλάξαμε νοοτροπία και δείξαμε για άλλη μια φορά ότι αυτή η ομάδα μεγαλώνει όταν παίζουμε χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Παίζουμε σε άλλον έναν τελικό στο Κάουνας την Παρασκευή, γιατί αν χάσεις, πας σπίτι. Είναι ένα μεγάλο ματς απέναντι σε μια ισχυρή αντίπαλο. Σε έναν ημιτελικό EuroLeague τα προηγούμενα παιχνίδια δεν σημαίνουν και πολλά. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή παρουσία και να δώσουμε το 100%.

Κάθε Final Four είναι ξεχωριστό και η διοργάνωση γίνεται πιο απαιτητική χρόνο με το χρόνο. Τα δύο τρόπαια που έχουμε κερδίσει μας άφησαν την αίσθηση μιας δουλειάς που έγινε καλά. Εθίζεσαι σε αυτό το αίσθημα και θέλεις να το ζήσεις ξανά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιουλ λίγο πριν την αναχώρηση της Ρεάλ για το Κάουνας και πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (19/05, 21:00).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ