fbpx

Γιασικεβίτσιους: «Η Ρεάλ θα είναι διαφορετική, όχι χειρότερη»

Γιασικεβίτσιους: «Η Ρεάλ θα είναι διαφορετική, όχι χειρότερη»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα για τον ημιτελικό του Final-4 με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/05, 21:00).

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για αυτό το ματς και στάθηκε στις απουσίες των Μερένχες, σημειώνοντας πάντως ότι δε θα είναι χειρότεροι, απλά διαφορετικοί.

«Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Το σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στα 40′ που έχουμε μπροστά μας, στα οποία πρέπει να τα δώσουμε όλα. Οι απουσίες της Ρεάλ αλλάζουν το παιχνίδι, γιατί πρέπει να προετοιμάσουμε διαφορετικά κάποια πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ρεάλ θα είναι χειρότερη ομάδα. Έχουν βαθύ ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες. Δεν θα είναι χειρότερη, θα είναι διαφορετική. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα νίκης, περισσότερο από τη Ρεάλ

Δεν ξέρω ποιος μας θεωρεί φαβορί ή όχι. Δεν έχει σημασία. Έχουμε επιλογές. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο σκέφτεται και η άλλη πλευρά. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά (από το τρόπαιο). Δεν ξέρω σε ποιον βαθμό ήμασταν φαβορί στο παρελθόν. Δεν νομίζω πως έχει και καμία σημασία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός προπονητής.

Η Ρεάλ δε θα έχει στη διάθεσή της τους Γκέρσον Γιαμπουσέλε (τιμωρία), Γκάμπριελ Ντεκ (γόνατο) και Βενσάν Πουαριέ (σκωληκοειδίτιδα).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ