fbpx

Η Μονακό είχε 10άδα με 18χρονους πριν από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Η Μονακό είχε 10άδα με 18χρονους πριν από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Οι Ματ Στραζέλ και Γιοάν Μακουντού ήταν οι μόνοι δύο από τον βασικό κορμό της Μονακό που βρέθηκαν στη δέκαδα για το ματς πρωταθλήματος με την Μπλουά.

Όλα αυτά τρεις ημέρες πριν από τον ημιτελικό στο Final Four με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στον πάγκο ο Γκλάντιρ αντί του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ελέω του Final Four είναι τεράστιο ρίσκο και κάνει δεν ήθελε να το πάρει πριν από τον ημιτελικό της Παρασκευής (19/, 18:00) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με δεδομένο άλλωστε πως η Μονακό έχει κλειδώσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο της γαλλικής λίγκας, άλλη μια νίκη δεν θα έκανε τη διαφορά. Ακόμη κι αν μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να επιφέρει κυρώσεις βάσει κανονισμών.

Γι’ αυτό και στον αγώνα με την Μπλουά, το βράδυ της Τρίτης, παρατάχθηκε μια πειραματική σύνθεση με παίκτες που σπανίως συναντά κανείς στη σύνθεση των Μονεγάσκων. Οι περισσότεροι μάλιστα παίκτες που δεν έχουν καν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Ενγκομμπό, ο Μονκαντά, ο Βεράντο και ο Ιρανός Αμινί δηλώθηκαν από το τεχνικό επιτελείο, παρέα με τους 19χρονους Ενιαμαλοκί – Νουντογκμπεσί, τον 20χρονο Ενγκαντού και τον 21χρονο Κουτίρ.

Από τον βασικό κορμό της ομάδας επελέγησαν να παίξουν μόνο ο γκαρντ Ματ Στραζέλ και ο σέντερ Γιοάν Μακουντού, οι δύο παίκτες με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής στα ματς της EuroLeague, μια και αμφότεροι μετρούν λιγότερα από δέκα ανά ματς φέτος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ