fbpx

NBA: Απογοήτευση Φουρνιέ για τον ρόλο του – Τα δεδομένα για το μέλλον του

NBA: Απογοήτευση Φουρνιέ για τον ρόλο του – Τα δεδομένα για το μέλλον του

Ο Φουρνιέ μέσω δηλώσεων εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο ρόλο που είχε φέτος, ενώ τόνισε πως δεν περιμένει να παραμείνει στη Νέα Υόρκη και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θα μείνει στους Νικς:«Δεν υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν οι Νικς. Θα εκπλαγώ αν το κάνουν. Δεν είναι στο χέρι μου. Ξέρετε όμως ότι δεν θα επιστρέψω. Γιατί να με φέρουν πίσω; Προφανώς θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα και εγώ θα παραχωρηθώ με ανταλλαγή».

Για το πώς εξελίχθηκε η φετινή σεζόν:«Η σεζόν μου έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, στην πραγματικότητα. Αυτό είναι επίσημα το τέλος, αλλά η σεζόν μου είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Μου πήρε έναν μήνα για να το καταλάβω αυτό. Στην αρχή, σκεφτόμουν, “απλώς να κάνω υπομονή να δω πώς θα εξελιχθεί η ομάδα”. Προφανώς, θα υπάρξουν αλλαγές και θα με διώξουν με ανταλλαγή».

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στα playoffs:«Ξέρεις, όταν είναι πλέι οφ είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί… θέλεις να βοηθήσεις και βλέπεις το κοινό. Αλλά ήξερα ότι δεν θα συνέβαινε. Έτσι προσπαθούσα να παραμείνω θετικός με τα παιδιά, να προσπαθώ να βοηθήσω, να μιλήσω με τους νεότερους παίκτες που δεν έχουν την εμπειρία. Αν ένιωθα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω; Σίγουρα ναι»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ