fbpx

Τεράστιο πρόστιμο στην Καλαμάτα από την ΕΟΚ

Τεράστιο πρόστιμο στην Καλαμάτα από την ΕΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία τιμώρησε με 34.000 ευρώ την Καλαμάτα BC, (σωματείο της Γ’ Εθνικής), για ματς που δεν ολοκληρώθηκε.

Καλαμάτα BC και Γλαύκος έπαιξαν στις 23 Απριλίου, με την πρώτη να υποβιβάζεται και να υπάρχει ένταση στο παρκέ. Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΕΟΚ που ακολούθησε είναι εξοντωτική, αφού τιμώρησε ένα ερασιτεχνικό σωματείο με 34.000 ευρώ.

Για την ακρίβεια, η Καλαμάτα BC τιμωρήθηκε με 10.000 ευρώ, παράγοντας του συλλόγου με 10.000 ευρώ και 4 μήνες αποκλεισμό, άλλο μέλος της διοίκηση και εκείνο με 10.000 ευρώ και 4μηνο αποκλεισμό και δύο παίκτες της ομάδας με 2.500 και 1.500 ευρώ αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι της Καλαμάτας BC με τον Γλαύκο, η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε την επανάληψη της αναμέτρησης λόγω, όπως υποστήριξε, αντικανονικού καλαθιού στο φινάλε του ματς και στηρίζοντας την απόφαση σε βίντεο που είχε τραβηχτεί από την εξέδρα.

Τα 34.000 ευρώ για ένα ερασιτεχνικό σωματείο ουσιαστικά μπορεί να σημάνει ακόμα και την απόσυρσή του από το μπάσκετ, με το ποσό να αγγίζει προϋπολογισμούς ετών και φυσικά να μην μπορεί να δοθεί σε μία τιμωρία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ