fbpx

«Τα έχωσε» στη Ρεάλ ο Μάικ Τζέιμς

«Τα έχωσε» στη Ρεάλ ο Μάικ Τζέιμς

Η Ρεάλ Μαδρίτης με μια επική ανατροπή, επέστρεψε από την… κόλαση του 0-2 από την Παρτιζάν και με το 98-94 της Μαδρίτης και 3-2 νίκες, πήρε το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague, που θα λάβει χώρα στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Μέσα στη σεζόν, πολύς λόγος έγινε, για τον τεχνικό που ανέλαβε να οδηγήσει τη «βασίλισσα», μετά το τέλος της συνεργασίας της, με τον Πάμπλο Λάσο.

Ο Τσους Ματέο κλήθηκε να… μπει στα παπούτσια του άκρως πετυχημένου Λάσο, σε μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στην Ευρώπη.

Και παρά τα σενάρια που έβλεπαν συχνά-πυκνά το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τη Ρεάλ να οδηγείται στη λύση της συνεργασίας της, με τον Ισπανό τεχνικό, εκείνος φαίνεται πως κέρδισε και τους πλέον δύσπιστους στην ισπανική πρωτεύουσα, φέρνοντας ξανά τη «βασίλισσα» στη Final Four.

Τα σενάρια απομάκρυνσης του Ματέο, δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν τροφή για σχόλιο σε αρκετούς ανθρώπους του μπάσκετ, με τον Μάικ Τζέιμς να προχωρά σε ένα μάλλον… καυστικό ποστάρισμα.

Ο γκαρντ της Μονακό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έγραψε χαρακτηριστικά: «Απολύεις ένα προπονητή στην πρώτη του σεζόν που σε πήγε στο Final Four; Και αν το κερδίσει; Ενδιαφέρον…».

Δείτε το ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ