fbpx

«Φοβήθηκα ότι οι Σπερς θα με έκοβαν για τα γόνατα μου» (vid)

«Φοβήθηκα ότι οι Σπερς θα με έκοβαν για τα γόνατα μου» (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης εξήγησε γιατί είχε πει «όχι» στον Γκρεγκ Πόποβιτς και ανέλυσε τα συναισθήματα του για ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

O Γιάννης Μπουρούσης έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Pick N Roll της Cosmote TV, μιλώντας για κάποιες στιγμές που σημάδεψαν την καριέρα του.

Η πρώτη είχε να κάνει με την υπογραφή του στην ΑΕΚ, αφού είχε «κατέβει» στην Αθήνα με την προτροπή του Γιώργου Αμερικάνου από την Καρδίτσα. «Έγινε μια συνάντηση με τον Γιάννη Φιλίππου, τον Γιάννη Γρανίτσα, τον γυμναστή Γιάννη Μεριχωβίτη, τον γιατρό Γιάννη Χατζηκομνηνό και τον Φώτη Κατσικάρη. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είπαν να κάνω τις επεμβάσεις στα δύο μου γόνατα, πρώτα απ’ όλα για να μπορέσω να περπατάω κανονικά, όχι για να παίξω μπάσκετ. Το ποσό ήταν 6 εκατομμύρια δραχμές, που η οικογένεια μου φυσικά δεν μπορούσε να δώσει. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι πρέπει να ανταποδώσω το καλό που μου είχαν κάνει και όταν γυρίσω στο γήπεδο, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Δεν σκεφτόμουν ότι θα γινόμουν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με βοήθησαν πάρα πολύ γι’ αυτό και είναι σαν ευαγγέλιο για μένα».

Ο πρώην διεθνής σέντερ ρωτήθηκε αν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να παρακολουθήσει στο ΣΕΦ έναν αγώνα του Ολυμπιακού, όπως κάνει στο ΟΑΚΑ στα ματς του Παναθηναϊκού, ή στο Περιστέρι. «Ξέρω ότι κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού δεν δέχθηκαν το γεγονός ότι πήγα στον Παναθηναϊκό. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στα πέντε χρόνια που βρέθηκαν στον Ολυμπιακό, πότε δεν κορόιδεψα. Θεωρώ ότι άμα τύχει θα πάω στο ΣΕΦ».

Μέσα σ’ όλα εξήγησε γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Σαν Αντόνιο το καλοκαίρι του 2009, έστω κι αν αρχικά είχε αποφασίσει να ενταχθεί στους Σπερς. «Δεν με στοιχειώνει η απόφαση μου. Όταν πήγα στη Ρεάλ, ήμουν από τις 7 το πρωί ως το βράδυ σε ένα νοσοκομείο και μου έκαναν ιατρικές εξετάσεις. Φοβήθηκα, λοιπόν, να πάω στην Αμερική λόγω των προβλημάτων που είχα στα γόνατα και τις βίδες που είχα μέσα σε αυτά. Φοβήθηκα μήπως με κόψουν. Δεν ήξεραν τα προβλήματα μου. Είχαμε μιλήσει μια ώρα με τον Πόποβιτς στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου, αλλά δεν του είχα πει κάτι γι’ αυτά τα θέματα. Φοβήθηκα, λοιπόν, ότι θα με κόψουν».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μπουρούσης: «Ποτέ δεν κορόιδεψα τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν σαν ευαγγέλιο για μένα» “,”description”:”Γ. Μπουρούσης: «Ποτέ δεν κορόιδεψα τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν σαν ευαγγέλιο για μένα» “,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xMS8xMC8yNl8zNF82NDVjYzJkYTMyNWY3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT13M29S”,”uploadDate”:”2023-05-11T10:25:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csjddxv3q6kh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ