fbpx

Η ένταση του Γιόκιτς με τον ιδιοκτήτη των Σανς! (vid)

Η ένταση του Γιόκιτς με τον ιδιοκτήτη των Σανς! (vid)

Απίστευτο σκηνικό, με τον Σέρβο να έχει ένταση τον ιδιοκτήτη των Σανς επειδή δεν του έδινε την μπάλα!

Απίθανα πράγματα στο τέταρτο παιχνίδι των Σανς με τους Νάγκετς, το οποίο βρήκε νικητές τους Ήλιους με 129-124.

Ο Νίκολα Γιόκιτς προσπάθησε να πάρει την μπάλα από τα χέρια ενός οπαδού στη δεύτερη περίοδο του αγώνα, – που αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του Φοίνιξ, Μα Ίσμπια!

Ο Σέρβος έφτασε στο σημείο να τον σπρώξει και έτσι οι διαιτητές τον χρέωσαν με τεχνική ποινή! Μία φάση που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα…

«Δέχθηκα τεχνική ποινή με την δικαιολογία ότι έριξα αγκωνιά στον οπαδό των Σανς. Ο οπαδός όμως είχε τα χέρια του πάνω μου. Νόμιζα ότι η λίγκα υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύει τους παίκτες, αλλά μάλλον έκανα λάθος» δήλωσε ο Γιόκιτς χαρακτηριστικά μετά την αναμέτρηση!

«Ξέρω ποιος είναι, αλλά καθόταν στο γήπεδο, άρα είναι οπαδός έτσι; Όποιος και να είναι, δεν μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι με το να κρατάει την μπάλα! ιατί να τιμωρηθώ εγώ; Με έπιασε αυτός. Θα προσατέψουν τον οπαδό και όχι εμένα; Δεν εννοώ εμένα, αλλά γενικά τους παίκτες. Προφανώς η λίγκα θα κάνει ό,τι θέλει, αλλά υποτίθεται ότι προστατεύει τους παίκτες. Πήγα απλώς να πάρω την μπάλα και δεν την έδινε. Νομίζω ότι επηρέαζε το παιχνίδι. Νομίζω ότι έπρεπε να αποβληθεί επειδή επηρέαζε το παιχνίδι”», ολοκλήρωσε ο Σέρβος.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ