fbpx

Παρτιζάν: Αποθέωσε Ζοτς ο Λεντέι – «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία»

Παρτιζάν: Αποθέωσε Ζοτς ο Λεντέι – «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία»

Αντίστροφα μετρούν στην Παρτιζάν, για το Game 4 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ζακ Λεντέι μίλησε τον προπονητή της σέρβικης ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θεωρώντας τον ως κλειδί επιτυχίας, προκειμένου η ομάδα του να προκριθεί στο Final-4 του Κάουνας.

«Είναι πολύ λυπηρό και φρικτό αυτό που συνέβη. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους εμπλεκόμενους, σε όλες τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλους τους ανθρώπους που επηρεάζονται από αυτό» δήλωσε ο παίκτης της Παρτιζάν.

Στη συνέχεια μίλησε για το τι πρέπει να κάνουν, ώστε να νικήσουν τον αγώνα 4 της σειράς playoffs της Euroleague κόντρα στην Ρεαλ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε και να κάνουμε αυτό που κάναμε στα τρία πρώτα παιχνίδια. Δεν είναι κάθε παιχνίδι το ίδιο, ειδικά στα playoffs και αυτό είναι το σπουδαίο»

Τέλος, τόνισε ότι το κλειδί της ομάδας για να αντεπιτεθούν είναι ο προπονητής τους, Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ευτυχώς, έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην ευρωπαϊκή ιστορία, βλέπουμε πώς αξιολογεί το παιχνίδι» δήλωσε, αποθεώνοντας τον προπονητή του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε έξυπνη ομάδα, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακούμε τον προπονητή μας και να τον καταλαβαίνουμε. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να πάμε στον αγώνα και να ανταποκριθούμε στις νέες προσαρμογές που έχουν κάνει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ