fbpx

Euroleague: Κρίνονται τα πάντα σε Βελιγράδι και Τελ Αβίβ

Euroleague: Κρίνονται τα πάντα σε Βελιγράδι και Τελ Αβίβ

Ώρα για… θρίλερ στην Euroleague, καθώς απόψε σε Βελιγράδι και Τελ Αβίβ, διεξάγονται δυο πολύ μεγάλες αναμετρήσεις, που αναμένεται να καθηλώσουν τους πάντες.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, (21:05), με τους Μονεγάσκους να απαντούν στο break των Ισραηλινών και να προηγούνται πλέον με 2-1 στη σειρά. Έτσι, η ομάδα του Όντεντ Κάτας παίζει απόψε το τελευταίο της χαρτί, θέλοντας και με τον κόσμο στο πλευρό της, να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τη σειρά στο ψυχοφθόρο Game 5, των πλέι οφ της Euroleague

Στις 21:30, η Παρτιζάν υποδέχεται στη Stark Arena, τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου οι Μαδριλένοι έδειξαν χαρακτήρα, μειώνοντας τη σειρά σε 2-1 με το καλάθι του Γουίλιαμ Γκος στο φινάλε και θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντιβιτς έχει ακόμα μία ευκαιρία μπροστά στο κοινό της να τσεκάρει το εισιτήριο για το Final 4 της Euroleague του, έχοντας απόψε στην σύνθεσή της και τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί μετά τα επεισόδια στη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ