fbpx

Στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Ερντέμ Τσαν (vid)

Στο νοσοκομείο ο  προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Ερντέμ Τσαν (vid)

Λίγες ώρες πριν από τον αποψινό τελικό του EuroCup ανάμεσα στην Γκραν Κανάρια και την Τουρκ Τέλεκομ όπου κρίνεται η συμμετοχή στην EuroLeague της σεζόν 2023-24, ο προπονητής των Τούρκων, Ερντέμ Τσαν τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή για την προπόνηση, φρέναρε απότομα.

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Εντέρ Κουγιεσεμπάς δήλωσε πως :

«Είμαι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και περιμένω νέα από την κατάσταση της υγείας του προπονητή μας.

Ξέρουμε το πώς έγινε το ατύχημα, για να φτάσουμε στον προορισμό μας χρειάζονται 10 λεπτά. Όμως είχαμε ήδη περάσει τα 45 λεπτά όταν ο οδηγός μας έβαλε σε λάθος τροχιά. Μας είπε “εγώ είμαι ο οδηγός”. Εκείνη την στιγμή, η ένταση της μουσικής ήταν πολύ δυνατή, του το είπαμε και είπε, “ακούω τη μουσική που θέλω όσο δυνατά θέλω”. Στο σημείο αυτό ο προπονητής μας σηκώθηκε και χαμήλωσε την ένταση της μουσικής και ο οδηγός πάτησε επίτηδες φρένο και έτσι ο coach χτύπησε το τζάμι, ο λαιμός του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η ομάδα παίξει το βράδυ. Στο τέλος της ημέρας, δεν έχουμε ούτε έναν εκπρόσωπο – φύλακα μαζί μας. Ψάχνουμε για ένα απώτερο κίνητρο σε αυτό. Δεν νομίζω ότι ο αγώνας θα ακυρωθεί, αλλά δεν έχω ιδέα πώς θα παραμείνει ψύχραιμη η ομάδα μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ