fbpx

«Ο Βεζένκοφ κατά 90% έχει αποφασίσει Σακραμέντο» 

«Ο Βεζένκοφ κατά 90% έχει αποφασίσει Σακραμέντο» 

Ένας από τους παλαιότερους ρεπόρτερ των Κινγκς, ο Σον Κάνινχαμ έκανε την εκτίμηση πως ο παίκτης του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει το «αμερικανικό όνειρο».

Στο περιθώριο του All Star Game της Γιούτα, ο Ντι Άαρον Φοξ και ο Ντομάντας Σαμπόνις είχαν μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ, δείχνοντας πως γνωρίζουν τις ικανότητες του παίκτη του Ολυμπιακού.

YouTube video

Μετά τον αποκλεισμό των Κινγκς από τους Ουόριορς, οι παίκτες του Σακραμέντο έκαναν τις καθιερωμένες απολογιστικές δηλώσεις (exit interviews) στους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά τούτη την φορά δεν ρωτήθηκε κάποιος για τον φόργουορντ των «ερυθρόλευκων». 

Εντούτοις υπήρξε ένας άνθρωπος o οποίος δεν εκπροσωπεί τους «βασιλιάδες», αλλά ασχολείται επί καθημερινής βάσης μαζί τους, που έκανε την εκτίμηση του για το μέλλον του Βεζένκοφ. Ο Σον Κάνινχαμ είναι ρεπόρτερ των Κινγκς στον ραδιοφωνικό σταθμό Fox 40 και μιλώντας σε εκπομπή της ιστοσελίδας sactown sports, ανέφερε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση του, ο 28χρονος φόργουορντ έχει αποφασίσει να δοκιμάσει το «αμερικανικό όνειρο».

YouTube video

«Οι Κινγκς έχουν ένα πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση με τον Χάρισον Μπαρνς. Έχουν άλλη μια δύσκολη απόφαση με τον Τρέι Λάιλς, αλλά και με τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο υπολογίζουν στην εξίσωση για να έρθει στην ομάδα, μετά το καλοκαίρι», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε. «Μου έχουν πει ότι κατά 90% είναι μέσα στο να έρθει στο Σακραμέντο κι έτσι να προσθέσει η ομάδα ένα κομμάτι σαν κι αυτόν. Όλα αυτά είναι στον ορίζοντα. Μπορεί να είναι κάποιος σαν τον Βεζένκοφ, μπορεί να είναι ο Μπαρνς».

Φυσικά η εκτίμηση ενός ρεπόρτερ δεν συνιστά είδηση, ιδίως από την στιγμή που δεν συνοδεύεται από συγκεκριμένες πληροφορίες. Καταγράφεται, όμως, δίπλα στα δεδομένα που υπάρχουν και στην παρούσα φάση είναι πως η ομάδα της Καλιφόρνια έχει αρκετούς free agents. Οι σημαντικότεροι που παράλληλα παίζουν στις θέσεις των φόργουορντ, όπως και ο Βεζένκοφ, είναι ο Χάρισον Μπαρνς και ο Τρέι Λάιλς. 

Θέλουν να μείνουν

Αμφότεροι, στις αποχαιρετιστήριες για την σεζόν 2022-23 δηλώσεις τους, εξέφρασαν την θέληση να παραμείνουν κάτοικοι Σακραμέντο. «Θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα», σχολίασε ο Μπαρνς. «Έχω ζήσει και τις δύο πλευρές εδώ. Από την μια τις μεγάλες σεζόν με τις πολλές ήττες και τώρα που χτυπήσαμε την πόρτα του δεύτερου γύρου των πλέι-οφ. Φυσικά είναι μια επιχείρηση και πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά όπως είπα θα ήταν ξεχωριστό για μένα, να μείνω εδώ». 

Ο Λάιλς από την δική του πλευρά, ήταν λιτός πλην ξεκάθαρος. “Είναι η Νο1 προτεραιότητα μου να επιστρέψω στο Σακραμέντο”. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ