fbpx

Η στιγμή της επίθεσης στον Αλεξέι Σβεντ – Σοκαριστικές εικόνες (vid)

Η στιγμή της επίθεσης στον Αλεξέι Σβεντ – Σοκαριστικές εικόνες (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο, η είδηση της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο Αλεξέι Σβεντ, έξω από εστιατόριο της Μόσχας.

Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες της επίθεσης στον έμπειρο Ρώσο γκαρντ. Πέντε άνδρες, επιτέθηκαν στον Σβεντ και του προκάλεσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Όμπραντ Φίμιτς, περιέγραψε την επίθεση ενώ τόνισε πως από θαύμα ο πελάτης του απέφυγε τα χειρότερα.

«Ο Αλεξέι και η σύζυγός του είχαν βγει για φαγητό στο κέντρο της Μόσχας. Μετά, όταν βγήκαν έξω, μια παρέα νεαρών χωρίς λόγο άρχισε να τους προκαλεί. Ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Ο Αλεξέι το αντιλήφθηκε και γι’ αυτό ήθελε να αποφύγει το επεισόδιο, αφού είναι ένας ήρεμος άνθρωπος.

Εκείνοι όμως αποφάσισαν να αρχίσουν καβγά και του επιτέθηκαν, τέσσερις ή πέντε εναντίον ενός. Μετά από ένα χτύπημα, έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Του προκλήθηκε ένα ανοιχτό τραύμα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με κάταγμα στα οστά του κρανίου και διάσειση! Ευτυχώς επέζησε. Ίσως βοήθησε ότι είναι επαγγελματίας αθλητής», τόνισε και πρόσθεσε πως:

«Δεν ξέρω. Ίσως η αίσθηση της ατιμωρησίας; Τα κίνητρα είναι άγνωστα, αλλά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Ελπίζω να τους ταυτοποιήσουν, να τους συλλάβουν και να τους φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης για να τους επιβληθεί η κατάλληλη τιμωρία», είπε

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ