fbpx

Euroleague: «Μάχες» μέχρι τέλους σε Βελιγράδι και Τελ Αβίβ

Euroleague: «Μάχες» μέχρι τέλους σε Βελιγράδι και Τελ Αβίβ

Μετά από συγκλονιστικές «μάχες», ανατροπές και εκπλήξεις στους δύο πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Euroleague, η αγωνία κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα, όταν διεξάγονται οι 3οι και οι 4οι αγώνες (εφόσον χρειαστεί) που μπορεί να κρίνουν τις τέσσερις φιναλίστ, για το φάιναλ φορ του Κάουνας (19-21/5).

Η Παρτιζάν, αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη των φετινών πλέι οφ ήδη, αφού αν και 6η στην κανονική περίοδο και με μειονέκτημα έδρας δεν δίστασε να κάνει το 2-0 μέσα στη Μαδρίτη απέναντι στην πολυνίκη της διοργάνωσης (με 10 τίτλους) Ρεάλ. Την Τρίτη (1/5, 21:30), η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα που θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Κάουνας, αν βέβαια νικήσει μέσα στο Βελιγράδι την ομάδα του Τσους Ματέο και «σκουπίσει» τη σειρά με τη «βασίλισσα», με 3-0. Μετά το επεισοδιακό Game 2 στη Μαδρίτη, ο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει τους τιμωρημένους Πάντερ και Λεσόρ. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα μπορεί να υπολογίζει στον Ντάντε Έξουμ. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεδομένα εκτός θα είναι οι επίσης τιμωρημένοι Γιαμπουσέλε και Ντεκ. Το σίγουρο, είναι πως ακόμη κι αν πάρει δύο νίκες μέσα στο Βελιγράδι, η Ρεάλ Μαδρίτης, θα χρειαστεί 5ο παιχνίδι, στην Ισπανία, για να προκριθεί στο 12ο φάιναλ φορ της Ιστορίας της

Στο Τελ Αβίβ μεταφέρεται η σειρά ανάμεσα στη Μονακό και τη Μακάμπι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, αφού η Μακάμπι έκανε το “break” στο Game 1 στο Πριγκιπάτο, περνώντας νικηφόρα με 67-79. Ο Όντεντ Κάτας και οι παίκτες του έχουν μία μοναδική ευκαιρία, να κάνουν το δύο στα δύο μέσα στην… κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Ισραηλινοί φίλαθλοι και να κλείσουν θέση στο φάιναλ φορ του Κάουνας. Στον αντίποδα, η Μονακό, θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι είχε κάνει πέρυσι στο ΣΕΦ, να νικήσει δηλαδή στην έδρα της αντιπάλου. Το τζάμπολ του 3ου αγώνα είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (2/5) στις 21:05.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ