fbpx

«Ο Κάρι είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών»

«Ο Κάρι είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών»

Όλον τον μπασκετικό κόσμο να… παραμιλά έχει κάνει ο Στεφ Κάρι μετά τα κατορθώματά του στο Game 7 με τους Σακραμέντο Κινγκς και την πρόκριση στους ημιτελικούς της Περιφέρειας.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κέντρικ Πέρκινς, πρώην σέντερ με μεγάλη καριέρα στο NBA, ο οποίος δήλωσε πως ο Κάρι πρέπει να θεωρείται από τους παίκτες που άλλαξαν το παιχνίδι και ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν σκέφτομαι τον Στεφ, δεν με νοιάζει τί κάνει αλλά πως το κάνει. Έχει αλλάξει το παιχνίδι οριστικά, όντας ένας τύπος 1,85 στο ύψος και έχοντας μία απίστευτη ικανότητα να τελειώνει τη φάση κοντά στο καλάθι. Μπορεί να συγκριθεί με παίκτες όπως ο Ολαζουόν ή ο Μαλόουν σε σχέση με το πόσο καλός είναι να σκοράρει από τη ρακέτα.

Αυτό είναι τρελό για κάποιον με ύψος 1,85. Μιλάμε για έναν τύπο που έδωσε ελπίδες σε όλα τα παιδιά εκεί έξω, ότι υπάρχει τρόπος γι’ αυτούς ακόμη και αν δεν είναι τόσο ψηλοί. Παίκτες σαν τον Τρέι Γιανγκ, που μπορούν πλέον να βρούν μία ομάδα στο κολέγιο ή να παίξουν στο ΝΒΑ. Δεν έχουμε ξαναδεί κάποιον με τέτοιο ύψος να κυριαρχεί στη λίγκα για τόσα χρόνια. Είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, τελεία και παύλα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ