fbpx

Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον

Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον

Την λύση της συνεργασίας της με τον Μπέικον ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το απόγευμα της Παρασκευής (28/4), κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το Apexsports.gr.

Ο Ντουέιν Μπέικον υπέπεσε σε δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα μέσα σε λίγο διάστημα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε στην προπόνηση στον Λευτέρη Μαντζούκα και δεν άφησε περιθώρια στην διοίκηση.

Αυτό καθώς ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε τη λύση του συμβολαίου, αφού οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν αφήσει εξ ολοκλήρου το κομμάτι “πειθαρχία και ισορροπίες στα αποδυτήρια”, στον Έλληνα τεχνικό.

Στο πρώτο “φάουλ”, ο Μπέικον είχε δεχτεί ποινή με “αναστολή”, αφού έμεινε μόνο ένα ματς έξω, όμως με βάση τη λογική που ακολουθείται πλέον στη ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει μονάχα μία “δεύτερη ευκαιρία” σε τόσο σοβαρά θέματα.

Ο Ντουέιν Μπέικον έπαιξε 27 φορές στην EuroLeague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας 16.6 πόντους (με 29.7% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 λάθη ανά 30’50” συμμετοχής. Αντίστοιχα, στη Basket League είχε 13.1 πόντους (με 42.2% στα τρίποντα), 3.9 ριμπάουντ και 2.1 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε για τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ντουέιν Μπέικον κατόπιν απόφασης του προπονητή μας, Χρήστου Σερέλη. Αιτία ήταν τα επαναλαμβανόμενα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε (του είχε επιβληθεί πρόστιμο για τα σοβαρά γεγονότα που συνέβησαν μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό) και είχαν ως αποκορύφωμα τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι σε συμπαίκτη του στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ