fbpx

Έξουμ: «Ήταν ένα τρελό 24ωρο, να βοηθήσω και εγώ για να πάρουμε τον τίτλο!»

Έξουμ: «Ήταν ένα τρελό 24ωρο, να βοηθήσω και εγώ για να πάρουμε τον τίτλο!»

Θέση σχετικά με τα όσα τραγικά συνέβησαν στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαρίτης με την Παρτίζαν πήρε ο Ντάντε Έξουμ.

Ο Αυστραλός δέχτηκε τη… λαβή πάλης από τον Γιαμπουσέλι και αποκόμισε τραυματισμό στο πέλμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ δεν τιμωρήθηκε από την Euroleague για τη συμμετοχή του σε αυτά.

Μάλιστα τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθησυχαστικά για τον Ομπράντοβιτς, αφού λογικά θα είναι διαθέσιμος στο τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Μέσω μιας ανάρτησής του στα Social Media ο Έξουμ τόνισε ότι οι γιατροί της Παρτίζαν κάνουν ό,τι μπορούν για να θεραπεύσουν τον τραυματισμό του, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος θα προσπαθήσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και να βοήθησει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο γκαρντ της Παρτίζαν:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας! Ήταν ένα τρελό 24ωρο, αλλά η ομάδα των γιατρών κάνει ό,τι μπορεί για να θεραπεύσει τον τραυματισμό που αποκόμισα κατά τη διάρκεια της σύρραξης.

Ο στόχος μου είναι να κάνω ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψω, να συνεχίσω αυτό το ταξίδι και να φέρω στο Βελιγράδι και τους οπαδούς μας τον τίτλο της Ευρωλίγκας που τους αξίζει! Η στήριξή σας σημαίνει πάρα πολλά για μένα και ελπίζω να σας δω σύντομα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ