fbpx

Παρτιζάν: Απόλυτα… προσγειωμένος ο Πάντερ – «Προπονώ το σουτ από 7 χρονών»

Παρτιζάν: Απόλυτα… προσγειωμένος ο Πάντερ – «Προπονώ το σουτ από 7 χρονών»

Ο Κέβιν Πάντερ ολοκλήρωσε την απίστευτη εμφάνιση του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας ένα απίθανο τρίποντο 4 δέκατα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, μπροστά από τον Γιαμπουσέλι.

Με αυτό το καλάθι, ο Αμερικανός γκαρντ διαμόρφωσε το τελικό 87-89 υπέρ της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Ωστόσο, ο Πάντερ αμέσως μετά το παιχνίδι έδειχνε να… πατά στο έδαφος, με βάση και τις δηλώσεις που παραχώρησε.

Ήθελα να γίνει αλλαγή μαρκαρίσματος. Προτιμούσα να μην παίξω απέναντι στον Γουίλιαμς-Γκος. Βέβαια, και να μη γινόταν αλλαγή, πάλι θα έπαιζα ένας εναντίον ενός. Αλλά, ξέρεις, καλύτερα φέρε μου έναν ψηλό! Τελικά, πήρα την αλλαγή και όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς κάτι που προπονώ από 7 χρονών», είπε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Πάντερ τόνισε και τη μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του, σχολιάζοντας πως υπήρξε μεγάλη συνεισφορά και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του: «Είναι μια σειρά από παιχνίδια, 40 λεπτά. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και δεν μπορείς απλά να μη σεβαστείς κάποιον. Αν το κάνεις, θα σε κάνουν να πληρώσεις. Και αυτό έκαναν. Ο Γιαμ Μαντάρ έπαιξε υπέροχο δεύτερο ημίχρονο – όλοι έπαιξαν καλά. Αυτό χρειαζόταν και πήραμε τη νίκη εκτός έδρας»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ