fbpx

Basket League: Στην έδρα των αντιπάλων για να «σκουπίσουν» τη σειρά Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Basket League: Στην έδρα των αντιπάλων για να «σκουπίσουν» τη σειρά Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η Ά φάση των πλέι οφ της Basket League την Τετάρτη (25/4) και την Πέμπτη (26/4) με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για τρία ζευγάρια, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2-0 επί του Άρη και έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση.

Συγκεκριμένα, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Περιστέρι βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στην τετράδα, καθώς στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στα πλέι οφ έκαναν το 1-0 εντός έδρας επί των αντιπάλων τους. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε χαμηλότερα στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη (26/4), στις 15:45, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό. Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 85 – 76 στο ΟΑΚΑ, στο Game 1, το περασμένο Σάββατο (22/4). Στις 19:15 την Τετάρτη (26/4), ο Προμηθέας θα επιδιώξει να ισοφαρίσει σε 1-1 έναντι του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει επικρατήσει με 78-75 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, την Πέμπτη (27/4, 19:15), η Ένωση φιλοξενεί το Περιστέρι. Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν αναδειχτεί νικητές με 87-73 στο πρώτο ματς και η Ένωση καλείται να βρει τον τρόπο να φτάσει στη νίκη, αν θέλει να μην αποκλειστεί πρόωρα από τα πλέι οφ.

Στα ημιτελικά, ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Προμηθέας θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα τον Ολυμπιακό, ενώ οι νικητές των ζευγαριών Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου και Περιστέρι-ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι.

Τετάρτη 26/4

2ος ΑΓΩΝΑΣ

15:45 Κολοσσός Ρ.-Παναθηναϊκός
19:15 Προμηθέας Π.-ΠΑΟΚ

Πέμπτη 27/4

2ος ΑΓΩΝΑΣ

19:15 ΑΕΚ-Περιστέρι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ