fbpx

Σάρωσαν την τηλεθέαση!

Σάρωσαν την τηλεθέαση!

Ουόριορς και Κινγκς έκαναν ρεκόρ 20ετίας, καθώς έφθασαν να τους δουν 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική!

Όλα τα δημοσιογραφικά κλισέ βρήκαν την απόλυτη εφαρμογή τους στον 4ο αγώνα των Ουόριορς με τους Κινγκς. Από την μια διότι έσπασαν καρδιές μέχρι ο Χάρισον Μπαρνς να αστοχήσει στην εκπνοή και οι πρωταθλητές να ισοφαρίσουν την σειρά σε 2-2 και από την άλλη γιατί έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Ο 4ος αγώνας που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (ώρα Αμερικής) είχε μέσο όρο 7,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών, νούμερο το οποίο ήταν το καλύτερο για αγώνα του πρώτου γύρου των πλέι-οφ εδώ και 21 χρόνια!!!

Μόνο το τρίτο ματς των Λέικερς του Σακίλ και του Κόμπε απέναντι στους Μπλέιζερς του Πίπεν και του Ρασίντ Ουάλας στις 28 Απριλίου του 2002 είχε συγκεντρώσει μεγαλύτερο κοινό με μέσο όρο 8,5 εκατομμύρια μέσο όρο!

Η μονομαχία των πρωταθλητών με το Σακραμέντο «πίκαρε» στα 10,4 εκατομμύρια τηλεθεατές στην τελευταία μισή ώρα της και ήταν το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση συνολικά σε ολόκληρη την Αμερικανική τηλεόραση την προηγούμενη Κυριακή (25/4).

Όλα αυτά κάνουν τον Άνταμ Σίλβερ να τρίβει τα χέρια του, καθώς αποτελούν ισχυρά «όπλα» στην διαπραγμάτευση με το ESPN και το TNT για την ανανέωση του τηλεοπτικού συμβολαίου. Στόχος της λίγκας είναι να «πιάσει» τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια για την νέα εννιαετή συμφωνία που θα ξεκινήσει την σεζόν 2025-26.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ