fbpx

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κοινά σημεία με τη Μακάμπι – Δύσκολα για εμάς στο Τελ Αβίβ»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κοινά σημεία με τη Μακάμπι – Δύσκολα για εμάς στο Τελ Αβίβ»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του ενόψει του Game 1 της Μονακό κόντρα στη Μακάμπι για τα πλέι οφ της Euroleague στάθηκε στο εξαιρετικό μπάσκετ που αποδίδει η ισραηλινή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά το Κύπελλο δεν είχαμε πολύ χρόνο προετοιμασίας, αλλά δουλεύουμε με στόχο να αγωνιστούμε σε αυτή τη σειρά. Θα πρέπει να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να περιμένουμε μια φυσική σειρά. Η Μακάμπι έχει παίξει σπουδαίο μπάσκετ στην κανονική περίοδο, έχει εξαιρετικό ρόστερ και κορυφαίο προπονητικό επιτελείο.

Έχουμε κάποια κοινά σημεία μαζί τους σχετικά με τις ατομικές ιδιότητες. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά, αλλά στο Τελ Αβίβ θα έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι μας. Ο Λορένζο Μπράουν και ο Ουέιντ Μπόλνγουιν σκοράρουν και δημιουργούν, αυτό φέρνει την προσοχή σε αυτούς και ελευθερώνει άλλους παίκτες.

Η Μακάμπι διαπρέπει και στο επιθετικό κομμάτι και αυτό θα είναι άλλο ένα κλειδί για εμάς στη σειρά. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά σε αυτή τη σειρά και θέλουμε οι οπαδοί μας να έχουν μεγάλο ρόλο σε αυτήν»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ