fbpx

«Ο Λέναρντ δεν μιλά με προπονητές και συμπαίκτες» (vid)

«Ο Λέναρντ δεν μιλά με προπονητές και συμπαίκτες» (vid)

H αντιστρόφως ανάλογη πορεία των Κλίπερς μετά το break στο πρώτο ματς κόντρα στους Σανς έχει φέρει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Και μέσα στους «πάντες» είναι ο Καουάι Λέναρντ. Ο σταρ της ομάδας του ΛΑ έπαιξε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς στο Φίνιξ, ωστόσο η απουσία του (λόγω τραυματισμού) στα επόμενα δύο στο Λος Άντζελες σε συνδυασμό με αυτή του Πολ Τζορτζ (που παραμένει τραυματίας) έχει οδηγήσει τη σειρά στο 3-1 υπέρ των Σανς και μάλλον χωρίς επιστροφή για τους Κλίπερς.

Οι φωνές ωστόσο εναντίον του Λέναρντ, πλέον είναι πιο δυνατές από ποτέ.

Ο γνωστός σχολιαστής Κόλιν Κάουχερντ, «ξεσπάθωσε» για τα καλά αναφέροντας στο δικό του σόου:

«Σε δύο σεζόν ο Λέναρντ έχει αγωνιστεί σε 27 εντός έδρας ματς! Δεν είναι διαθέσιμος, είναι περίεργος, δεν μιλάει, δεν επικοινωνεί με συμπαίκτες και προπονητές» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως οι Κλίπερς θα πρέπει να περάσουν στην μετά Λέναρντ-Τζορτζ εποχή, αφού παρά τη –μεγαλύτερη συγκριτικά- συνέπεια του δεύτερου, η ευπάθειά του στους τραυματισμούς αποτελεί επίσης τροχοπέδη.

Οι Κλίπερς υπέγραψαν τους δύο παίκτες το 2019 με βλέψεις πρωταθλητισμού και προς το παρόν έχουν να επιδείξουν μόλις έναν τελικό Δυτικής Περιφέρειας.

Ένα βήμα παραπέρα το πήγε ο Στίβεν Σμιθ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο έμπειρος δημοσιογράφος προέτρεψε τον Λέναρντ να παρατήσει το μπάσκετ!

«Ειλικρινά έχω αρρωστήσει με τον Καουάι Λέναρντ! Ο τύπος έχει παίξει 104 από τα τελευταία 238 ματς των Κλίπερς στην κανονική διάρκεια! Σοβαρά, γιατί δεν αποσύρεσαι από το μπάσκετ;» ήταν το ολίγον τι… καυστικό του σχόλιο.

Με το σκορ στο 3-1 υπέρ των Σανς, η σειρά επιστρέφει στο Φίνιξ τα ξημερώματα της Τετάρτης (05:00).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ