fbpx

Euroleague: Αρχίζει η… πραγματική διοργάνωση – Τζάμπολ στα πλέι οφ

Euroleague: Αρχίζει η… πραγματική διοργάνωση – Τζάμπολ στα πλέι οφ

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες αναμονής, η ώρα για τα playoffs της Euroleague έφτασε!

Οι οκτώ ομάδες που κατόρθωσαν να προκριθούν από τον όμιλο ρίχνονται στη «μάχη» για μία θέση στο Final Four, με όλα τα ζευγάρια να είναι αμφίρροπα χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Τα πλέι οφ αρχίζουν, λοιπόν την Τρίτη (25/4), με το Game 1 για τα ζευγάρια Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15) και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν (21:45).

Ο πολυνίκης προπονητής της Euroleague Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ως τεχνικός της Παρτιζάν θα έχει μειονέκτημα έδρας απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης (10 τρόπαια), της οποίας διετέλεσε προπονητής οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου το 1995 στη Σαραγόσα.

Η Μονακό που πέρυσι είχε μειονέκτημα έδρας με τον Ολυμπιακό, φέτος έχει πλεονέκτημα έδρας έναντι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι των πλέι οφ.

Την Τετάρτη (26/4) έρχεται η σειρά του Ολυμπιακού, όταν στις 21:45 θα υποδεχτεί τη Φενερμπαχτσέ σε αγώνα sold out, ενώ ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια και για το Game 2 την Παρασκευή (28/4). Την ίδια ημέρα (24/4), η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στις 21:00.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ