fbpx

Basket League: Στο Top-50 ο Γιάνκοβιτς!

Basket League: Στο Top-50 ο Γιάνκοβιτς!

Στο Top-50 των παικτών με τους περισσότερους αγώνες στην Basket League βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (23/04) ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Απέναντι στο Περιστέρι ο πολύπειρος φόργουορντ της ΑΕΚ σημείωσε την 309η εμφάνισή του στην κατηγορία και άφησε πίσω του τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Τσιάρα. Πλέον είναι 48ος μαζί με τον Λάζαρο Αγαδάκο.

Παράλληλα οι οκτώ πόντοι που σκόραρε τον φέρνουν στην 52η θέση της εν λόγω λίστας, ενώ με τα τρία ριμπάουντ που είχε στο ματς έφτασε τα 1.200!

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς «έγραψε» την 309η εμφάνιση του στην Basket League κόντρα στο Περιστέρι bwin και με αυτήν μπήκε στην 50άδα της σχετικής, ιστορικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93). Ο διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τον Γιάννη Μπουρούση και τον Γιώργο Τσιάρα που είχαν από 308 εμφανίσεις στην κατηγορία και «έπιασε» στην 48η θέση της λίστας τον Λάζαρο Αγαδάκο.

Ακόμη ο Γιάνκοβιτς είχε οχτώ πόντους με τους οποίους έφτασε τους 2.433 και ανέβηκε στην 52η θέση της λίστας των σκόρερ, ξεπερνώντας τον Αντώνη Φώτση και τον Νίκο Μπάρλο που είχαν από 2.428.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ με τα τρία ριμπάουντ που μάζεψε χθες, έφτασε τα 1.200 στην κατηγορία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ