fbpx

Τακιανός: «Ξεκινάμε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με την ικανοποίηση για την παρουσία μας στην κανονική περίοδο»

Τακιανός: «Ξεκινάμε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με την ικανοποίηση για την παρουσία μας στην κανονική περίοδο»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο (22/4) για το πρώτο ματς των πλέι οφ (23/4, 15:45) απέναντι στον Προμηθέα, με τον Φώτη Τακιανό να έχει όλους τους παίκτες του.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, ανέφερε:

«Ξεκινάμε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με την ικανοποίηση για την παρουσία μας στην κανονική περίοδο, αλλά και την επιθυμία να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε σε αυτό το πιο σημαντικό σημείο της σεζόν.

Θα είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί αντιμετωπίζουμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα όπως ο Προμηθέας, με γεμάτο ρόστερ και εμπειρία. Ο αντίπαλός μας έχει συνεχόμενα παιχνίδια και ρυθμό, εμείς είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε και έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας.

Για να έχουν αξία όλα αυτά όμως, θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε αυτές τις ημέρες, παίζοντας με συγκέντρωση και ενέργεια. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια, εντός και εκτός έδρας και ιδιαίτερα στο γήπεδό μας, η παρουσία του είναι πάρα πολύ σημαντική και δίνει ώθηση στην ομάδα. Τους περιμένουμε για να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ