fbpx

NBA: «Ζωντανοί» οι Χοκς – Μεγάλες νίκες για Νικς και Νάγκετς

NBA: «Ζωντανοί» οι Χοκς – Μεγάλες νίκες για Νικς και Νάγκετς

Οι Ατλάντα Χοκς επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 130-122 στο game 3 της σειράς και μείωσαν σε 2-1 παραμένοντας «ζωντανοί» στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Τρε Γιάνγκ (30π, 6ρ, 9ασ), ο Ντεζούντε Μάρεϊ (25π, 6ρ, 5ασ) και ο Σαντίκ Μπέι (15π, 7ρ), ηγήθηκαν για τους Ατλάντα Χοκς, με τον Τζέισον Τέιτουμ (29π, 10ρ, 5ασ), να ξεχωρίζει από την πλευρά των Μπόστον Σέλτικς.

Οι Νιου Γιορκ Νικς φρόντισαν για ακόμη μια φορά να δείξουν στο Κλίβελαντ Καβαλίερς ότι δεν αστειεύονται, αφού με επιβλητική νίκη (99-79), έκαναν το 2-1 στη σειρά!

Οι Νεοϋορκέζοι κεφαλαιοποίησαν το break στην έδρα των Καβαλίερς, με τρομερή εμφάνιση στο MSG, έχοντας την ευκαιρία στο game 4, που θα διεξαχθεί ξανά στην έδρα τους να πάρουν προβάδισμα δύο νικών.

Οι Νικς ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σκορπώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους τους, με την εκπληκτική εμφάνισή τους, με τον Τζέιλεν Μπράνσον να ηγείται για ακόμη ένα ματς, έχοντας 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Τέλος, ασταμάτητοι εμφανίστηκαν οι Νάγκετς κόντρα στους Τίμπεργουλβς και στη Μινεσότα, παίρνοντας τη νίκη με 120-111 για το 3-0 στη σειρά των playoffs. Η ομάδα του Ντένβερ έχτισε μια διαφορά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τη διατήρησε έως το φινάλε.

Ο Πόρτερ με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ, μαζί με τον «τριπλό» Γιόκιτς (20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 12 ασίστ) έκαναν τη διαφορά για τους Νάγκετς, παρά το μεγάλο παιχνίδι του Έντουαρντς, με 36 πόντους και 7 ριμπάουντ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ