fbpx

Απειλή αποχώρησης από την ΑΕΚ λόγω «ζούγκλας» (vid)

Απειλή αποχώρησης από την ΑΕΚ λόγω «ζούγκλας» (vid)

Η ΑΕΚ, απείλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο όπου διεξάγονταν ο αγώνας κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Champions League, καθώς οι προκλήσεις των Ισραηλινών ήταν άνευ προηγουμένου.

Αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε αφήσει να εννοηθεί η διοίκηση της Χάποελ, όταν προ ημερών είχε βγάλει ανακοίνωση που έκανε λόγο για κόλαση, για εχθρική ατμόσφαιρα κ.ο.κ.

Συν τοις άλλοις παρότι από την αρχή η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική και είχε μαζευτεί πλήθος κόσμο στον πάγκο της ΑΕΚ, δεν υπήρξε κανένα μέτρο ασφαλείας από τους γηπεδούχους.

Χρειάστηκε μάλιστα σε ταιμ άουτ οι παίκτες και ο πάγκος της Ένωσης να βρεθούν εντός του παρκέ ώστε να μπορέσουν να οργανωθούν αφού ο όχλος πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ δημιουργούσε έντονα προβλήματα και ο Ηλίας Καντζούρης δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους παίκτες του.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Φίλαθλος της Χάποελ μπήκε στο παρκέ και σφύριζε στο πρόσωπο του Ξανθόπουλου!”,”description”:”Φίλαθλος της Χάποελ μπήκε στο παρκέ και σφύριζε στο πρόσωπο του Ξανθόπουλου!”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8xOS8xNy8zN18zMV82NDQwMjZkYmRiYTA2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT30S”,”uploadDate”:”2023-04-19T17:37:07.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs0wxbzufzkp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ