fbpx

Έκαναν το πρώτο βήμα οι 76ερς – Κανένα εμπόδιο από τους Χοκς στους Σέλτικς: Τα αποτελέσματα

Έκαναν το πρώτο βήμα οι 76ερς – Κανένα εμπόδιο από τους Χοκς στους Σέλτικς: Τα αποτελέσματα

Οι 76ερς είχαν πιο εύκολη αποστολή από όσο θα περίμεναν στο πρώτο ματς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, αφού επικράτησαν με 121-99.

Οι Σέλτικς δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Χοκς και πήραν και εκείνοι τον πρώτο αγώνα της σειράς των playoff με 112-99.

Οι Νικς, εμφανίστηκαν ανώτεροι από τους Καβαλίερς σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι “Cavs”,  είδαν το Μίτσελ να παλεύει απελπιστικά μόνος του (38 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ) όμως οι αντίπαλοι τους αυτοί που έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την συνέχεια των αγώνων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

76ερς – Νετς: 121-101

Ο coach των Νετς, είχε ρίξει όλο το βάρος μόνο στο πρώτο μέρος όπως φάνηκε, με τους Φιλαντέλφια Σίξερς να πατούν το γκάζι έκτοτε και να μην βρίσκουν κάποιο εμπόδιο στο παιχνίδι με το Μπρούκλιν, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο των NBA Playoffs.

Σέλτικ – Χοκς 112-99

Με συνοπτικές διαδικασίες οι Μπόστον Σέλτικς πέρασαν το εμπόδιο των Ατλάντα Χοκς (112-99) στο πρώτο ματς της σειράς των NBA Playoffs. Το +13 της τελικής διαφοράς ωστόσο, δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια, αφου η Βοστώνη βρέθηκε στο +30 (74-44) στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Καβαλίερς – Νίκς 97-101

Οι Νικς ήταν ανώτεροι καθόλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν την ομάδα του Κλίβελαντ να πάρει ούτε για μια στιγμή κεφάλι στο σκορ (παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα). Ωστόσο τα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου ήταν αρκετά αμφίρροπα με τις δύο ομάδες να μάχονται σκληρά, με τους Νικς να φεύγουν από τον Κλίβελαντ νικητές

Κινγκς – Ουόριορς

Οι Σακραμέντο Κινγκς βγήκαν νίκη από την ματσάρα ενάντια στους Ουόριορς με 126-123 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε playoffs μετά από 17 χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ