fbpx

Ο Βάντερμπιλτ θα συνεχίσει με τη φανέλα των Λέικερς

Ο Βάντερμπιλτ θα συνεχίσει με τη φανέλα των Λέικερς

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Λέικερς έχουν την θέληση να κρατήσουν τον Τζάρεντ Βάντερμπιλτ μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Η περίοδος των trades στα μέσα της σεζόν, έφερε στο Λος Άντζελες μεταξύ άλλων των Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, ο οποίος στο διάστημα των εμφανίσεών του με τα χρυσά και μωβ έχει καταφέρει να εκπληρώσει τις προσδοκίες του κλαμπ.

Με όσα παρουσιάζει το The Athletic για την περίπτωση του Αμερικανού ψηλού, οι Λέικερς αναμένεται να ενεργοποιήσουν την οψιόν της ομάδας στο συμβόλαιό του και να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Βάντερμπιλτ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου που θα του αποφέρει έσοδα 4.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Από αυτά, μόλις τα 300.000 είναι εγγυημένα και κατ΄επέκταση οι «λιμνάνθρωποι» προτίθενται να καλύψουν τη συγκεκριμένη διαφορά, καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον άλλοτε άσσο των Τζαζ.

Από τη μία οι Λέικερς έχουν βρει έναν παίκτη για να δίνει χρόνο ξεκούρασης στους σταρ της frontline και από την άλλη, ο Βάντερμπιλτ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που ξεδιπλώνεται μπροστά του. Ο 24χρονος θα βρεθεί στην αγορά των restricted agents με το τέλος της σεζόν 2023/24, ωστόσο θα έχει ένα χρόνο για να βελτιώσει και τους 7.2 πόντους και 6.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι που εμφανίζει τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ