fbpx

Τιλί: Θετικά τα νέα, έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ!

Τιλί: Θετικά τα νέα, έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ!

Παρά τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του που βιώνει ο Κιμ Τιλί έχει θέσει ως προσωπικό του στόχο, να επιστρέψει πριν το τέλος της φετινής σεζόν στα παρκέ.

Ο Κιμ Τιλί πριν λίγες μέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να αφαιρέσει τον όγκο στους όρχεις με τον οποίο και διαγνώστηκε στα τέλη Μαρτίου και “σόκαρε” το ευρωπαϊκό και το γαλλικό μπάσκετ.

“Πλέον δεν νιώθω καθόλου πόνο και περπατάω κανονικά, οπότε όλα πάνε καλά. Για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα συνεχίσω τη θεραπεία μου στο σπίτι και μετά θα προσπαθήσω, να τελειώσει τη σεζόν με τη Σολέ”, δήλωσε ο ίδιος για τα όσα περνάει τον τελευταίο καιρό.

Ο Κιμ Τιλί παρά τη διάγνωση του με καρκίνο αποφάσισε να καθυστερήσει για λίγες μέρες την επέμβαση, που έπρεπε να κάνει, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να αποκλείσει την Κάλεφ/Κράμο και να προκριθεί στους τελικούς του FIBA EuropeCup, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ανβίλ από την Πολωνία σε σειρά αγώνων από τις 19 μέχρι και τις 26 Απριλίου.

Πλεόν στόχος του Γάλλου ψηλού είναι, να επιστρέψει στο παρκέ πριν το τέλος της σεζόν και να βοηθήσει τη Σολέ στα playoffs του Πρωταθλήματος Γαλλίας, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ