fbpx

Eurocup: Με Μπουρζ αν Μπρες ο Προμηθέας για την πρόκριση στους προημιτελικούς 

Eurocup: Με Μπουρζ αν Μπρες ο Προμηθέας για την πρόκριση στους προημιτελικούς 

Αρχίζουν και… σοβαρεύουν τα πράγματα στο Eurocup των ανδρών, καθώς το διάστημα 11-13 Απριλίου διεξάγονται οι αναμετρήσεις για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής του Eurocup, όλα τα παιχνίδια μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι μονά, με τις ομάδες που κατετάγησαν ψηλότερα στη regular season να έχουν το πλεονέκτημα έδρας σε κάθε «μονομαχία».

Ο Προμηθέας υποδέχεται στο πλαίσιο της φάσης των «16» τη γαλλική Μπουρζ αν Μπρες, με τη συνάντηση να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (12/4, 21:00) στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος».

Οι Αχαιοί καλούνται να εκμεταλλευθούν το πλεονέκτημα της έδρας τους και την ώθηση που θα τους δώσουν οι φίλαθλοί τους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου, και να πάρουν τη νίκη-πρόκριση για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «αυλαία» της φάσης των «16» ανοίγει αύριο (11/4, 19:00) στη Λετονία και την “Arena Riga”, όπου η ουκρανική Προμετέι -στην οποία αγωνίζεται ο άλλοτε παίκτης του Προμηθέα, Ολεξάντρ Λίποβι- υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος τη γερμανική Χάμπουργκ Τάουερς. Το νικητή αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσουν στους προημιτελικούς οι Αχαιοί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ