fbpx

Ζαλγκίρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ 68-67: Θρίλερ, νίκη και ακόμα ζωντανοί οι Λιθουανοί (vid)

Ζαλγκίρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ 68-67: Θρίλερ, νίκη και ακόμα ζωντανοί οι Λιθουανοί (vid)

Η Ζαλγκίρις φιλοξένησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα ματς ζωής και θανάτου με τους Λιθουανούς να παίρνουν την νίκη στο τέλος (68-67)

Από εδώ και στο εξής η Ζαλγκίρις περιμένει τα αποτελέσματα της Μπασκόνια στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (το πρώτο 6/4, 22:00).

Η Μπασκόνια έχει ένα θεωρητικά εύκολο ματς κόντρα στην Βιλερμπάν (22:00), όμως την τελευταία αγωνιστική  παίζει ενάντια στον Ολυμπιακό, ελπίζοντας πως θα στραβοπατήσει η Ζαλγκίρις που θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν.

Το ματς:

Οι Λιθουανοί θέλησαν να μπουν δυνατά στο παρκέ, όμως το ίδιο έκαναν και από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι που δεν ήθελαν να αφήσουν την Ζαλγκίρις να κάνει παιχνίδι με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει ισόπαλο με 17-17.

Στην δεύτερη περίοδο, ο ρυθμός παρέμεινε ο ίδιος και από τις δύο πλευρές με την Μακάμπι να έχει λίγο περισσότερη ευστοχία στα σουτ της , όχι όμως τόση ώστε να ξεφύγει στο σκορ. Το ημίχρονο βρήκε την Μακάμπι μπροστά με τρεις βαθμούς (42-45).

Στην επανάληψη και στην τρίτη περίοδο ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να μην βάζουν εύκολα καλάθια , ωστόσο η Ζαλγκίρις κατάφερε να περάσει μπροστά με 56-52.

Στο τελευταίο μέρος το θρίλερ συνεχίστηκε με την Μακάμπι να μην αφήνει την Ζαλγκίρις να παίξει ελεύθερα παρότι έχει ήδη σφραγίσει την οκτάδα, όλως οι Λιθουανοί πήραν το ματς με έναν πόντο διάφορα (68-67)

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 42-45, 56-52, 68-67

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Μακσβίτις): Τέιλορ 12, Λεκαβίτσιους 5 ,Χέιζ 3 , Σμιτς 13, Μπιρούτις 2 , Λουκοσιούνας , Μπραζντέικις 9 , Πολονάρα 7, Ντίμσα 3, Μπουτκεβίτσιους 8, Ουλανόβας 6

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Κάτας): Μπράουν 11, Μπάλντουιν 12 , Μάρτιν 12 , Σόρκιν 4 , Ντιμπαρτολομέο, Χίλιαρντ 3 ,Κοέν 10 Νίμπο 11 Κόλσον 4

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ