fbpx

Euroleague: Ο… κακός χαμός – Τα σενάρια για τα πλέι οφ

Euroleague: Ο… κακός χαμός – Τα σενάρια για τα πλέι οφ

Απόψε, ανοίγει η αυλαία της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

H Μπαρτσελόνα θα τερματίσει στη 2η θέση, αν επικρατήσει της Αρμάνι στο Μιλάνο σε συνδυασμό με νίκη του Ολυμπιακού και ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία θα είναι 3η οριστικά, αν ηττηθεί από την Μπάγερν, η Μονακό ηττηθεί και η Μπαρτσελόνα νικήσει. Η Μονακό θα είναι 4η αν ηττηθεί από την Παρτιζάν ή ακόμη κι αν νικήσει αλλά παράλληλα νικήσουν και οι Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η “back to back” πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, αγωνίζεται στον τουρκικό «εμφύλιο» απέναντι στη Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη (6/4, 20:45). Με ήττα από τη Φενέρ (εκτός οι Ουίλμπεκιν και Μπούκερ), η Εφές μένει οριστικά εκτός πλέι οφ. Την ίδια ώρα, η Φενέρ εξασφαλίζει την πρόκριση στους «8», με δική της νίκη επί της Εφές και ήττα για μία εκ των Μπασκόνια και Ζαλγκίρις.

Αναφορικά στην 8η θέση, για την οποία έχει… λόγους να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, η Μπασκόνια εξασφαλίζει από την 33η αγωνιστική την πρόκριση στα πλέι οφ με νίκη επί της Βιλερμπάν αν όμως ηττηθεί η Ζαλγκίρις. Την ίδια ώρα, η ομάδα της Λιθουανίας θα μείνει εκτός σε περίπτωση δικής της ήττας από τη Μακάμπι, σε συνδυασμό με νίκες για Μπασκόνια και Φενερμπαχτσέ.

Το πρόγραμμα της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Euroleague έχει ως εξής:

EUROLEAGUE

33η Αγωνιστική (6-7 Απριλίου)

Πέμπτη, 6 Απριλίου

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 20:00
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)
Μπασκόνια (Ισπανία)-Βιλερμπάν (Γαλλία)
Βαλένθια (Ισπανία)-Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Παρασκευή, 7 Απριλίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)
Μονακό (Γαλλία)-Παρτιζάν (Σερβία)
Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ