fbpx

Απίστευτο και όμως… γαλλικό! Κάλεσαν προπονητή σε απολογία την ώρα του αγώνα…

Απίστευτο και όμως… γαλλικό! Κάλεσαν προπονητή σε απολογία την ώρα του αγώνα…

Ένα «τρελό» περιστατικό έλαβε χώρα στη Γαλλία, με τον προπονητή του Παρισιού να μην του επιτρέπεται να κοουτσάρει την ομάδα του στον κρίσιμο αγώνα με την Φος Σου Μερ, καθώς έπρεπε να… απολογηθεί!

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στην Γαλλία, με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Paris Basketball, Ουίλ Ουίβερ. Ο Αμερικανός τεχνικός, ο οποίος τις σεζόν 2020-2022 ήταν assistant coach στους Ρόκετς, δεν μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο ματς με την Φος Σου Μερ.

Ο Ουίβερ στο προηγούμενο παιχνίδι του Παρισιού με την Λε Πορτέλ, αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές. Έτσι, η ομοσπονδία της Γαλλίας, που είναι αυστηρή σε τέτοια θέματα, τον κάλεσε για απολογία.

Το παράδοξο της υπόθεσης, είναι πως οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας, τον παρέπεμψαν να περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο όρισαν την ώρα του αγώνα της ομάδας του με την Φος Σου Μερ. Αναγκαστικά, λοιπόν, στο κρίσιμο παιχνίδι που έδινε η ομάδα του Παρισιού, πρώτος προπονητής ήταν ο βοηθός του Ουίβερ, Μπιέν Βενί.

Για την ιστορία, η Paris Basketball κατάφερε και πήρε τη νίκη με 100-97, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Ταϊρόν Ουάλας με 26 πόντους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ